Rólunk

A Start Up Kft. 1992 évben alakult, magánszemélyek tulajdonában lévő vállalkozás, teljes körű szolgáltatást nyújt Üzletfeleinek, Partnereinek számítógépek és egyéb számítástechnikai eszközök szállítására, szolgáltatások ellátására. Stratégiánk, a megbízható termékekkel, minőségi szolgáltatásokkal, felelősségteljes munkával, hosszú távú partneri kapcsolatok kialakítása és fenntartása.

A Start Up Kft. jól képzett saját műszaki és software mérnök illetve technikus munkatársakkal rendelkezik. A felhasználóknál felmerülő problémák megoldását vizsgázott Novell, Microsoft és Linux -os szakemberek segítik megoldani.

Start Up Kft. elkötelezte magát a minőségi munkavégzés és szolgáltatás nyújtás irányában.

Az ügyfélközpontú gondolkodásnak, a precíz, pontos, határidőkre történt teljesítéseknek köszönhetően ajánlással nyertünk egyre nagyobb és nagyobb teret a piacon. Elégedett ügyfeleink igényeinek eleget téve szolgáltatási portfóliónkat folyamatosan bővítettük.

A cég nem elégszik meg azzal, hogy kész megoldásokat adjon, sokkal inkább egyedi konstrukciók kialakítását, az ügyfél igényeihez való rugalmas alkalmazkodást tartja szem előtt.

Portfóliónk magába foglalja a felméréstől a tervezésen át a kivitelezésig mindazt, ami az Ön elképzeléseit a gyakorlatban is kiválóan működő informatikai és kommunikációs rendszerré változtatja.

Hálózati technológiákat alkalmazva és a világ vezető gyártóinak termékeit felhasználva az általunk tervezett és kivitelezett rendszerek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. A Start Up Kft az általa forgalmazott eszközök gyártóival vagy képviseletükkel közvetlen kapcsolatot tart, nem csak a kereskedelem, hanem a garanciális és azon túli vevőkiszolgálás érdekében is. A közvetlen kapcsolatok eredményeként szakembereink állandó képzése biztosított, így naprakész információval rendelkeznek a számítástechnikai piacon megjelenő legújabb technológiákról és technikáról.

Címünk:

8900 Zalaegerszeg,
Berzsenyi Dániel utca 22.

Elérhetőségek:

Email: startup@startup.hu
Telefon: +36 92 550-020
Fax: +36 92 550-028

Nyitvatartás:

Hétköznap: 8:30 - 17:30
Szombat: 8:30 - 12:00
Vasárnap: Zárva