Rólunk

Tisztelt Látogatónk!

Örömmel üdvözöljük honlapunkon.

uzlet_2

 

A Start Up Kft. 1992 évben alakult, magánszemélyek tulajdonában lévő vállalkozás, teljes körű szolgáltatást  nyújt Üzletfeleinek, Partnereinek számítógépek és egyéb számítástechnikai eszközök szállítására, szolgáltatások ellátására. Stratégiánk, a megbízható termékekkel, minőségi szolgáltatásokkal, felelősségteljes munkával, hosszú távú partneri kapcsolatok kialakítása és fenntartása.

A Start Up Kft. jól képzett saját műszaki és software mérnök illetve technikus munkatársakkal rendelkezik.
A felhasználóknál felmerülő problémák megoldását vizsgázott Novell, Microsoft és Linux -os szakemberek segítik megoldani.

Start Up Kft. elkötelezte magát a minőségi munkavégzés és szolgáltatás nyújtás irányában.

Az ügyfélközpontú gondolkodásnak, a precíz, pontos, határidőkre történt teljesítéseknek köszönhetően ajánlással nyertünk egyre nagyobb és nagyobb teret a piacon. Elégedett ügyfeleink igényeinek eleget téve szolgáltatási portfóliónkat folyamatosan bővítettük.

A cég nem elégszik meg azzal, hogy kész megoldásokat adjon, sokkal inkább egyedi konstrukciók kialakítását, az ügyfél igényeihez való rugalmas alkalmazkodást tartja szem előtt.

Portfóliónk magába foglalja a felméréstől a tervezésen át a kivitelezésig mindazt, ami az Ön elképzeléseit a gyakorlatban is kiválóan működő informatikai és kommunikációs rendszerré változtatja.

Hálózati technológiákat alkalmazva és a világ vezető gyártóinak termékeit felhasználva az általunk tervezett és kivitelezett rendszerek megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek.
A Start Up Kft az általa forgalmazott eszközök gyártóival vagy képviseletükkel közvetlen kapcsolatot tart, nem csak a kereskedelem, hanem a garanciális és azon túli vevőkiszolgálás érdekében is. A közvetlen kapcsolatok eredményeként szakembereink állandó képzése biztosított, így naprakész információval rendelkeznek a számítástechnikai piacon megjelenő legújabb technológiákról és technikáról.

 

Horváth Dezső
alapító tag/ügyvezető

Szolgáltatásaink

KERESKEDELEM

bővebben

SZERVIZ

bővebben

RENDSZER FELÜGYELET

bővebben

MŰSZAKI TANÁCSADÁS

bővebben

SZOFTVER FEJLESZTÉS

bővebben